ΚΟ Νίκαιας Ρέντη ΚΚΕ -Συγκέντρωση 26 Μάη στις 19.30 στο Περιβολάκι

prosklisi-Perivolaki-Ioannidis

 

Οι Κομματικές Οργανώσεις Νίκαιας Ρέντη του ΚΚΕ διοργανώνουν ένα πλατύ και μαζικό πολιτικό άνοιγμα σε χώρους δουλειάς, λαϊκές γειτονιές, χώρους εκπαίδευσης και νεολαίας με σύνθημα: «Με το ΚΚΕ! Στη σωστή πλευρά της ιστορίας, ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο!»

Σε αυτό το πλαίσιο καλούν σε συγκέντρωση την Πέμπτη 26 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Δαβάκη (Περιβολάκι). Θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ.

 

Αξιοποιώντας όλες τις μορφές, με εξορμήσεις, περιοδείες, συγκεντρώσεις και συσκέψεις, οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στην Αττική απευθύνονται στους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες και τους νέους των λαϊκών οικογενειών, επιδιώκοντας να αναπτυχθεί μια ουσιαστική συζήτηση για όλα τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον λαό σήμερα και τη διέξοδο που προτείνει το ΚΚΕ από αυτά.

Επιδιώκουν να συναντηθούν με όλους όσους προβληματίζονται για την ακρίβεια, την ενεργειακή φτώχεια, την κατάσταση του εργατικού - λαϊκού εισοδήματος που διαρκώς ροκανίζεται από την αντιλαϊκή πολιτική, τον πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη με επίκεντρο την Ουκρανία και τις συνέπειες από αυτόν.

Με όλους όσους συναντήθηκαν οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες το προηγούμενο διάστημα στις μεγάλες μάχες και κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση του εισοδήματος και της Υγείας του λαού, για την αλλαγή του συσχετισμού στα σωματεία και τους μαζικούς φορείς μέσα από τις αρχαιρεσίες τους, στον αγώνα ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Με όλους όσους εκτιμούν τη συνέπεια, τη δράση, τη μαχητική στάση του ΚΚΕ στην υπεράσπιση των εργατικών - λαϊκών συμφερόντων, ανεξάρτητα πολιτικής προέλευσης ή τοποθέτησης.

Με τη μεγάλη αυτή πολιτική εξόρμηση στόχος είναι να συζητηθούν τα μεγάλα «γιατί» και το «τι φταίει» για όλες αυτές τις εξελίξεις, για το τι μπορεί να κάνει ο λαός, για να γίνει ένα ακόμα ουσιαστικό βήμα στην αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ στον δρόμο της ανατροπής της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.