Περιοδεία του Γιάννη Πρωτούλη, υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής με τη "Λαϊκή Συσπείρωση" στο εμπορικό κέντρο της Νίκαιας

periodeia-protoulh-04 

 

Περιοδεία στη Νίκαια πραγματοποίησαν χθες ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Ο Γ. Πρωτούλης μίλησε με τους καταστηματάρχες, αλλά και τους διερχόμενους κατοίκους στον πεζόδρομο της οδού Τσαλδάρη, στο Ιστορικό Κέντρο της Νίκαιας, για τα προβλήματα της περιοχής. Οι μικροεπιχειρηματίες εστίασαν στα ζητήματα καθαριότητας και της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής για την κατάσταση και εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την αναδουλειά στα καταστήματά τους.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κάλεσε τους επαγγελματίες να αναλογιστούν τις σοβαρότατες ευθύνες όλων διαχρονικά των αστικών κυβερνήσεων και της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της ΕΕ, για την κατάσταση που έχουν οδηγήσει τους ανθρώπους του μόχθου. Για την εφαρμογή της πολιτικής τους, που οδήγησε στην ανεργία εκατομμύρια εργαζόμενους και έκλεισε εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, διατηρώντας μεγάλα τμήματα του λαού μας σε συνθήκες ακραίας φτώχειας. Μια πολιτική που και η ίδια η περιφέρεια υπηρετεί, ως βασικός κρίκος του κρατικού μηχανισμού.

Η περιοδεία κατέληξε σε κεντρικό κατάστημα της περιοχής, όπου οι υποψήφιοι του ΚΚΕ μίλησαν στους παρευρισκόμενους.

Ο Π. Κατηφές τόνισε τα ενιαία κριτήρια τη μάχης που δίνουν οι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»: «Στην ενιαία επίθεση που δεχόμαστε, ενιαία είναι και η αντεπίθεσή μας». Η πολιτική που εφαρμόζουν οι δήμοι και οι περιφέρειες συντελούν και εξειδικεύουν σε αυτή την επίθεση. Στο ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τη Νίκαια και το Ρέντη συμμετέχουν άνθρωποι με συμβολή στους κοινωνικούς αγώνες, με δράση και προσφορά στο εργατικό κίνημα, στο κίνημα της Παιδείας, εκλεγμένοι στους Συλλόγους Γονέων, επιστήμονες, νέοι, φοιτητές, επαγγελματίες.  Πιο δυνατοί από ποτέ, όπως δήλωσε, όλοι μαζί βγαίνουν δυναμικά μπροστά για τις ανάγκες του λαού».

Περισσότερα...

Ο ένας περνάει τη θηλιά, ο άλλος τη σφίγγει.

2019-02-22-Katifes-Neapoli1

 

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21.02 στα εμπορικά καταστήματα της Νεάπολης, όπου αναδείχθηκε από τη συζήτηση το ασφυχτικό βάρος που σηκώνουν τα συνοικιακά καταστήματα με τα φορολογικά βάρη που έχουν επιβληθεί από τους μνημονιακούς νόμους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, Π. Κατηφές κάλεσε τους καταστηματάρχες να κρίνουν με βάση την πείρα και τις ανάγκες τους γιατί πρέπει να αντιπαλέψουν αυτή την πολιτική και στην ενιαία επίθεση που δέχονται από ΕΕ-Κυβέρνηση-Δήμο στο χαράτσωμα να απαντήσουν με την οργάνωση της δράσης τους, με συμπόρευση με το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση. Να κρίνουν γιατί ο σημερινός Δήμαρχος κ. Ιωακειμίδης είναι ο «εκλεκτός» του ΣΥΡΙΖΑ και τον στηρίζουν ανοιχτά βουλευτές της ΝΔ και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ακριβώς γιατί και ο ίδιος υπηρετεί την πολιτική που "στραγγίζει" τους μικρούς και μεσαίους εμπόρους προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοτικής Αρχής Ιωακειμίδη μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό και είναι μακριά από τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.

Περισσότερα...

Περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής και του υποψηφίου Δημάρχου της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Νίκαια και στο Ρέντη

Logo-Topikes-Perifereiakes

Ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη  με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα περιοδεύσουν στους παρακάτω χώρους:

Την Παρασκευή 22.02, στις 6 μμ, στον εμπορικό δρόμο της Π. Τσαλδάρη.

Στις 8 μμ, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο καφέ «Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ» (Π. Τσαλδάρη 115).

Την Κυριακή 24.02, στις 11 πμ, στη Λαχαναγορά Ρέντη.

 

Περισσότερα...

Περιοδεία του Παναγιώτη Κατηφέ, στα καταστήματα της περιοχής των Άσπρων Χωμάτων

Katifes-aspra-xomata

Κάλεσμα για συμπόρευση με το ΚΚΕ ώστε «μαζί να κάνουμε την πραγματική διαφορά, για να δοθεί ώθηση στην ανάταση του κινήματος», απεύθυνε ο Παναγιώτης Κατηφές, μέλος της ΕΠ Αττικής του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Νίκαιας - Ρέντη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο οποίος περιόδευσε την Τετάρτη 20/2 στα καταστήματα της περιοχής των Άσπρων Χωμάτων στη Νίκαια.

Από τη συζήτηση εκφράστηκε η αγανάκτηση των μικρών καταστηματαρχών στα ασφυκτικά τέλη που έχει επιβάλει η δημοτική αρχή, καθώς και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με τη δυσβάστακτη φορολογική πολιτική που έχουν επιβάλει οι κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, αλλά και οι προηγούμενες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ όλα αυτά τα χρόνια. 

Ο Παναγιώτης Κατηφές, επισήμανε ότι προτεραιότητα της «Λαϊκής Συσπείρωσης», είναι η μείωση των δημοτικών τελών, ιδιαίτερα στα μικρά εμπορικά καταστήματα.

Περισσότερα...

Ψηφαλάκι σαν μυρίσει....ο κυρ Γιώργος θα κινήσει!!!

runΠάλι καλά που έρχονται και οι εκλογές και ο κ. Ιωακειμίδης τρέχει να προλάβει μέσα σε 3 μήνες να παρουσιάσει ότι δεν έκανε 8 χρόνια.

Αλήθεια αφού είναι τόσο καινοτόμος και έχει κάνει το Δήμο «επιχείρηση» γιατί 8 χρόνια δεν αναβάθμισε το Δημοτικό Γυμναστήριο που λειτουργεί στη Νίκαια (κ. Παλαμά, Νεάπολη) πάνω από 15 χρόνια; Η μόνη αναβάθμιση που έκανε ήταν από δωρεάν χρήση των γυμναστικών οργάνων, να βάλει και εκεί χαράτσι.

Πόσο ακόμα νομίζει ότι θα «τσιμπάει» ο κόσμος με έργα που παρουσιάζει αλλά τα βρήκε έτοιμα (με μελέτες και χρηματοδότηση) από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή της Νίκαιας;

Η ανάγκη για γυμναστική πρέπει να είναι στον προσανατολισμό κάθε Δημοτικής Αρχής, εξασφαλίζοντας αθλητικούς χώρους και προγράμματα για ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση παλεύει και διεκδικεί:

Περισσότερα...