Προσφατα αρθρα

Η εφημερίδα μας

Efimerida Laiki Syspeirosi Iounios 2017 001

 Για παλιότερα τεύχη εδώ

Όλες και όλοι στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη! ΠΕΙΡΑΙΑΣ στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη

Οι προσυγκεντρώσεις των Σωματείων και Λαϊκών Επιτροπών του Πειραιά για την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Καραϊσκάκη έχουν οριστεί στις 10 π.μ. στα εξής σημεία:

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Σωματεία Πειραιά

Ηλεκτρικός σταθμός: Λαϊκές Επιτροπές Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Περάματος

Αγία Τριάδα: Λαϊκές Επιτροπές Κορυδαλλού, Νίκαιας - Ρέντη και Συνταξιουχικά Σωματεία ΙΚΑ

Περισσότερα...

Λαϊκή Επιτροπή Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη- Κάλεσμα για συνέχιση του αγώνα ενάντια στις κατασχέσεις των λαϊκών νοικοκυριών

Η Λαϊκή Επιτροπή Νίκαιας –Αγ.Ι.Ρέντη συνεχίζοντας τον αγώνα ενάντια στις κατασχέσεις των λαϊκών κατοικιών, καλεί σε κινητοποίηση στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας, την Τετάρτη 06.12.2017 στις 15:30 μ.μ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση – κάλεσμα:

 

Πλειστηριασμοί 06.12.17

 

Περισσότερα...

Λαϊκή Επιτροπή Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη-Κάλεσμα για μαζική κινητοποίηση ενάντια στις κατασχέσεις των λαϊκών νοικοκυριών

Η Λαϊκή Επιτροπή Νίκαιας –Αγ.Ι.Ρέντη καλεί σε κινητοποίηση στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας:

 

«Στα πλαίσια των πανελλαδικών κινητοποιήσεων σωματείων και φορέων ενάντια στις κατασχέσεις των λαϊκών νοικοκυριών, παίρνουμε μαζικά μέρος στην κινητοποίηση στο Ειρηνοδικείο Νίκαιας (Ερμού 6, δίπλα και κάτω από το Δημαρχείο) την Τετάρτη 29.11.2017 στις 15:30 μ.μ."

 

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση – κάλεσμα:

 

2017 LOGO Laiki Epitropi

 

Περισσότερα...

Ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Περιφέρειας Αττικής για την πλημμύρα στη Δυτική Αττική

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιφέρειας Αττικής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της μεγάλης πλημμύρας που έπληξε τη Δυτική Αττική.

Καλούμε την κυβέρνηση και την περιφερειακή αρχή να κινητοποιήσουν άμεσα τον κρατικό μηχανισμό για την αναζήτηση των αγνοουμένων και την προστασία των πληγέντων. Να παρθούν άμεσα μέτρα για την αποκατάσταση των ζημιών και να δοθούν αποζημιώσεις. Να δοθεί έκτακτη ενίσχυση για την ανακούφιση των πληγέντων ώστε να καλυφθούν οι άμεσες ανάγκες τους.

Στη Δυτική Αττική επαναλαμβάνεται ξανά η ίδια τραγωδία την οποία έχουμε ξαναζήσει στην Περιφέρεια Αττικής διαχρονικά με όλες τις κυβερνήσεις και με όλες τις περιφερειακές αρχές, δηλαδή με την πρώτη ισχυρή νεροποντή να θρηνούμε ανθρώπινα θύματα και να καταστρέφονται υποδομές.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιφέρειας Αττικής τονίζει ότι οι καταστροφές και τα θύματα είναι αποτέλεσμα ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος. Δεν φταίει ούτε η κακιά μας η μοίρα ούτε τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Περισσότερα...

Εκδήλωση στη Μηχανική Καλλιέργεια την Κυριακή 12 Νοέμβρη στις 17:00μμ

Εκδήλωση την Κυριακή 12 Νοέμβρη στις 5 το απόγευμα διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Πειραιά του ΚΚΕ στη «Μηχανική Καλλιέργεια», στη Νίκαια (Θηβών 245) με σύνθημα «Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε - Έλληνες και μετανάστες εργαζόμενοι ενάντια στον καπιταλισμό που γεννά κρίσεις - πολέμους - προσφυγιά».

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Γιώργος Καλαμαράς, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής. 

Περισσότερα...