Συνεχίζονται οι περιοδείες της Λαϊκής Συσπείρωσης στην πόλη

Periodeia-Neapoli

 

Συνεχίζονται οι περιοδείες της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νίκαιας-Ρέντη. Την Πέμπτη 4 Απρίλη, πραγματοποιήθηκαν περιοδείες σε Αθλητικά Σωματεία, στις οδούς Π. Ράλλη και Χρ. Σμύρνης, ενώ την Παρασκευή 5 Απρίλη στα συνεργεία οδοκαθαρισμού του Δήμου και στην Διεύθυνση Αθλητισμού, στην Νεάπολη στην πλατεία Δ. Κουμπάκη και στις ακαδημίες του Ιωνικού.

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο, Παναγιώτη Κατηφέ, συνομίλησαν με γονείς των μικρών αθλητών έβγαλαν «κόκκινη κάρτα» στον αθλητισμό επιχείρηση, της βίας, του ντόπινγκ. Μίλησαν μαζί τους για το δικαίωμα όλων στο μαζικό αθλητισμό, την κάλυψη αναγκών για αθλητικές υποδομές που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των ομάδων της πόλης και την χρηματοδότηση από ΕΕ - ΓΓΑ - Περιφέρεια για αναβάθμιση των κλειστών γηπέδων και των γηπέδων ποδοσφαίρου της πόλης, καθώς και για το σύνολο των διεκδικήσεων της Λαϊκής Συσπείρωσης όπως η κατασκευή γηπέδων στις γειτονιές και αναβάθμιση των αθλητικών χώρων των σχολείων. Τους μετέφεραν το μήνυμα ότι αυτός ο αθλητισμός, με τα μαζικά λαϊκά χαρακτηριστικά, που στηρίζεται στη Φυσική Αγωγή στο σχολείο, στο ερασιτεχνικό σωματείο της γειτονιάς, στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού που πρέπει να παρέχει ο Δήμος, είναι στον αντίποδα του εμπορευματοποιημένου αθλητισμού.

Στην πλατεία Κουμπάκη, οι υποψήφιοι μίλησαν με νέους της περιοχής, όπου μεταξύ άλλων συζήτησαν τα προβλήματα της νεολαίας σήμερα όπως η ανεργία, οι μισθοί πείνας και οι άθλιες συνθήκες εργασίας. Παράλληλα, ο Παναγιώτης Κατηφές τόνισε πως η λύση σε όλα αυτά δεν είναι η αποχή, αλλά η συμπόρευση με το ΚΚΕ, η στήριξη των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε όλα τα επίπεδα.

Ο Παναγιώτης Κατηφές κάλεσε το λαό της Νίκαιας στην πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 15 Απρίλη, στις 19.30, στην πλατεία Δαβάκη, όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο λαός της Νίκαιας και του Ρέντη να στείλει ηχηρό μήνυμα αντίστασης, ελπίδας, σύγκρουσης στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές αλλά και τις βουλευτικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν.

 

Periodeia-Neapoli10

 

 

Periodeia-Neapoli12

 

 

Periodeia-Neapoli11

 

Periodeia-Neapoli6

 

 Periodeia-Neapoli1

 

Periodeia-Neapoli2

 

 

Periodeia-Neapoli4