ΕΕΔΥΕ: Όλοι στη μαζική διαμαρτυρία στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 στις 6 μ.μ

  • ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙ­ΓΑΙΟ
  • ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ  ΙΜΠΕ­ΡΙΑ­ΛΙ­ΣΤΙ­ΚΟΥΣ  ΠΟ­ΛΕ­ΜΟΥΣ
  • ΚΑΜΙΑ  ΣΥΜ­ΜΕ­ΤΟ­ΧΗ ΤΗΣ ΕΛ­ΛΑ­ΔΑΣ

ΝΑ ΚΛΕΙ­ΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΥ­ΡΩ­Α­ΤΛΑ­ΝΤΙ­ΚΕΣ ΒΑ­ΣΕΙΣ

eedye-logoΗ ΕΛ­ΛΗ­ΝΙ­ΚΗ ΕΠΙ­ΤΡΟ­ΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕ­ΘΝΗ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙ­ΡΗ­ΝΗ (ΕΕΔΥΕ) καλεί τις Επι­τρο­πές Ει­ρή­νης, τους φο­ρείς του λαϊ­κού κι­νή­μα­τος, τους ερ­γα­ζό­με­νους και τις ερ­γα­ζό­με­νες, τους νέους και τις νέες να δώ­σουν το αγω­νι­στι­κό τους παρόν για να κα­τα­δι­κά­σου­με απο­φα­σι­στι­κά την πα­ρου­σία του ΝΑΤΟ στο Αι­γαίο.

Να κα­τα­δι­κά­σου­με τους ιμπε­ρια­λι­στι­κούς πο­λέ­μους που έχουν εξα­πο­λύ­σει  οι ΗΠΑ,  το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε,  στη Συρία, στο Ιράκ και στη Λιβύη,  για τον έλεγ­χο των πλου­το­πα­ρα­γω­γι­κών πηγών,  σε αντα­γω­νι­σμό με τη Ρωσία.

Να κα­ταγ­γεί­λου­με την απο­κα­λού­με­νη «πο­λυ­διά­στα­τη εξω­τε­ρι­κή» πο­λι­τι­κή της κυ­βέρ­νη­σης ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ-ΑΝΕΛ που ακο­λου­θώ­ντας την επι­κίν­δυ­νη πο­λι­τι­κή των προη­γού­με­νων κυ­βερ­νή­σε­ων  εμπλέ­κει ολο­έ­να και πε­ρισ­σό­τε­ρο την Ελ­λά­δα στη δίνη των ιμπε­ρια­λι­στι­κών επεμ­βά­σε­ων και πο­λέ­μων, βάζει σε με­γά­λο κίν­δυ­νο τα κυ­ριαρ­χι­κά δι­καιώ­μα­τα και το λαό μας σε με­γά­λες πε­ρι­πέ­τειες.

Είναι τε­ρά­στιες οι ευ­θύ­νες της κυ­βέρ­νη­σης να προ­τεί­νει από κοι­νού με την Τουρ­κία και τη Γερ­μα­νία την απο­στο­λή ΝΑ­ΤΟι­κών δυ­νά­με­ων στο Αι­γαίο στο όνομα της φύ­λα­ξης των Ελ­λη­νο­Τουρ­κι­κών Συ­νό­ρων από τους πρό­σφυ­γες !!!

  • Το ΝΑΤΟ είναι μα­κε­λά­ρης των λαών , είναι δο­λο­φο­νι­κός πο­λε­μι­κός μη­χα­νι­σμός.
  • Δεν ανα­γνω­ρί­ζει σύ­νο­ρα με­τα­ξύ των μελών του και στη­ρί­ζει ανοι­χτά – όπως και η ΕΥ­ΡΩ­ΠΑΪ­ΚΗ ΕΝΩΣΗ, τις τουρ­κι­κές προ­κλή­σεις και πα­ρα­βιά­σεις στον ενα­έ­ριο χώρο και τα χω­ρι­κά ύδατα της ΕΛ­ΛΑ­ΔΑΣ.
  • Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ υπο­στη­ρί­ζουν τις «γκρί­ζες ζώνες» με τις οποί­ες η ΤΟΥΡ­ΚΙΑ εγεί­ρει αξιώ­σεις σε βάρος της χώρας μας.

Η επί­κλη­ση του προ­σφυ­γι­κού προ­βλή­μα­τος -που οι ίδιοι οι ιμπε­ρια­λι­στές προ­κα­λούν – γί­νε­ται μο­χλός για την προ­ώ­θη­ση των επι­διώ­ξε­ων για συ­γκυ­ριαρ­χία και συν­δια­χεί­ρι­ση του Αι­γαί­ου κάτω από την «ομπρέ­λα» των Ευ­ρω­ΝΑ­ΤΟι­κών ιμπε­ρια­λι­στών. Η συ­γκέ­ντρω­ση ΝΑ­ΤΟι­κών δυ­νά­με­ων στην πε­ριο­χή συν­δέ­ε­ται με τον ιμπε­ρια­λι­στι­κό πό­λε­μο στη Συρία και νέα επέμ­βα­ση στη Λιβύη.

ΕΞΩ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙ­ΓΑΙΟ

ΔΥ­ΝΑ­ΜΩ­ΝΟΥ­ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕ­ΡΙΑ­ΛΙ­ΣΤΙ­ΚΩΝ ΠΟ­ΛΕ­ΜΩΝ

ΟΛΟΙ στην ΜΑ­ΖΙ­ΚΗ  ΔΙΑ­ΜΑΡ­ΤΥ­ΡΙΑ

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡ­ΓΕΙΟ ΕΘΝΙ­ΚΗΣ ΑΜΥ­ΝΑΣ

ΠΕΜ­ΠΤΗ 25 ΦΕ­ΒΡΟΥΑ­ΡΙΟΥ στις 6 μ.μ.

 

eedye-marathoneia-poreia-eirhnhs

 


Πηγή: www.eedye.gr