Η εφημερίδα μας

LS Efimerida Iounis 2018 001

 Για παλιότερα τεύχη εδώ

Μη φτιάχνεσαι στα μέτρα τους – Πάλεψε για να φτιάξουμε το μέλλον που μας αξίζει

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών (26 Ιούνη), το Τμήμα Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής της ΚΕ του ΚΚΕ και το ΚΣ της ΚΝΕ διοργανώνουν μέρα αθλητικών δραστηριοτήτων τη Δευτέρα 26 Ιούνη στην πλατεία Καραϊσκάκη (Δημαρχείο) Χαϊδαρίου, απέναντι από το Παλατάκι. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας με τίτλο «Μη φτιάχνεσαι στα μέτρα τους – Πάλεψε για να φτιάξουμε το μέλλον που μας αξίζει» θα διεξαχθούν:

- μεγάλο τουρνουά μπάσκετ 3 on 3

- αθλητικοί διαγωνισμοί

- φιλικοί αγώνες επίδειξης

Ο χώρος της πλατείας θα διαμορφωθεί κατάλληλα (γήπεδο, μπασκέτες κλπ) ώστε να πραγματοποιηθούν οι αθλητικές δραστηριότητες.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ έχουν σταθερή δράση με ξεκάθαρες θέσεις ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Οι θέσεις τους «για ζωή ολόκληρη κι όχι με δόσεις» είναι όπλο στην πάλη του λαού και της νεολαίας ενάντια στο σύστημα που θέλει στην υπηρεσία του νέους και νέες με το κεφάλι σκυφτό και το μυαλό θολό. Η φυσική αγωγή και ο αθλητισμός  μπορούν να παίξουν αποφασιστικό ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητας και της υγείας του ανθρώπου, είναι όπλο στη μάχη ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Οι ομάδες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  καθώς και στις οργανώσεις της ΚΝΕ μέχρι και τις 25 Ιούνη.

Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να βρίσκονται στον χώρο τη Δευτέρα 26 Ιούνη στις 16:30, καθώς οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 17:00.

Η συμμετοχή στις δραστηριότητες θα είναι δωρεάν ενώ στον χώρο θα υπάρχουν εκθέσεις