Πλήθος προφεστιβαλικών εκδηλώσεων το επόμενο διάστημα. Η εκκίνηση για το ετήσιο αντάμωμα της νεολαίας με το 37ο φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή έχει ξεκινήσει

Οι εκδηλώσεις στον Πειραιά θα γίνουν στο πάρκο Δηλαβέρη (Λεύκα), την Παρασκευή 17 Ιούνη και το Σάββατο 18 Ιούνη, οπότε και μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

  • Την πρώτη μέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Βιβλιοπαρουσίαση του «Ο άνθρωπος αυτός ο Γίγας». Εκδήλωση με θέμα «Τι σχολείο θέλουμε, σε ποια κοινωνία». Ερασιτεχνική δημιουργία, μαθητικά συγκροτήματα. Λαϊκό τραγούδι από το συγκρότημα «Ο δρόμος».
  • Τη δεύτερη μέρα: Εκδήλωση με θέμα «Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις». Συζήτηση με νέους εργαζόμενους με θέμα «Η οικονομική κρίση του καπιταλισμού, οργάνωσε την πάλη σου για την αντεπίθεση». Θεατρικό από το Γυναικείο Σύλλογο Πειραιά (μέλος της ΟΓΕ). Ομιλία από το Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ Θοδωρή Χιώνη. Ερασιτεχνική δημιουργία. Λαϊκό τραγούδι με τον Βαγγέλη Κορακάκη.

"Ο δικός σου δρόμος - για τις δικές σου ανάγκες. Με το ΚΚΕ για το σοσιαλισμό", είναι το κεντρικό σύνθημα - μήνυμα του φετινού Φεστιβάλ, που για άλλη μία χρονιά θα απλωθεί σε όλη τη χώρα, αντανακλώντας στις εκδηλώσεις του τον πολιτικό και πολιστιστικό του χαρακτήρα , αντανακλώνοντας το μερακι και την αξία της εθελοντικής δουλειάς των μελών και φίλων της ΚΝΕ που μόνοι τους, χωρίς πλαστικούς σπόνσορες, στήνουν τις φεστιβαλικές τους γιορτές. Δημοσίευμα Ριζοσπάστη... Η σελίδα στο 37ο Φεστιβάλ...