Ο ΟΦΟΝ για την ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου

42 χρόνια, πέρασαν από την Ηρωική εξέγερση του Πολυτεχνείου τον Νοέμβρη του  ΄73!!!

Η εξέγερση του Πολυτεχνείου, ήταν είναι και θα παραμείνει ένα μεγάλο Ιστορικό γεγονός, αποτελεί ορόσημο της Λαϊκής πάλης, σηματοδοτώντας στη συνείδηση του Λαού και της Νεολαίας την Αντίσταση, την Ανυπακοή, και την Ανυποταγή!!
Σύμβολο του Λαϊκού Ξεσηκωμού ενάντια στη Στρατιωτική Δικτατορία, καταδικάζοντας και τις βαθύτερες αιτίες για την επιβολή της, όπως ενάντια στο ΝΑΤΟ και στις Η.Π.Α!!!


Ο Ηρωικός Ξεσηκωμός του Ελληνικού Λαού και της Νεολαίας, που πήρε τότε χαρακτηριστικά Μαζικής – Λαϊκής εξέγερσης, μας δίνει της ευκαιρία, να βγάλουμε συμπεράσματα χρήσιμα και για το σήμερα!!!


Συμπεράσματα για τον Λαό και την Νεολαία που δοκιμάζονται σκληρά από τις Αντιλαϊκές Πολιτικές των τελευταίων χρόνων με τις προσταγές της Ε.Ε, που υλοποιεί πιστά και η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ , πως ο Λαός μπορεί να γίνει δυνατός, όταν είναι οργανωμένος, ταξικά προσανατολισμένος και παλεύει αποφασιστικά για το δίκιο του, τα δικαιώματα του, και τις καθημερινές του ανάγκες.

Ο Ο.Φ.Ο.Ν, Τιμά την Ιστορική Επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, και καλεί τον Λαό και την Νεολαία να παραδειγματιστούν και να αγωνιστούν, γιατί τα προβλήματα του Λαού, αν και πέρασαν 42 χρόνια οξύνονται, όσο υπάρχουν και διαφεντεύουν ξένα και ντόπια συμφέροντα, Ε.Ε – Η.Π.Α και ΝΑΤΟ !!!

Το Δ.Σ