ΚΟ ΑΣΠΡΩΝ ΧΩΜΑΤΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ - Καταγγέλλει τα φασιστοειδή που έγραψαν συνθήματα στην πρόσοψη των γραφείων του Κόμματος

aspra-xomata-kke-synthhmata-xrysh-aygh

 

Με μαζική εξόρμηση το πρωί της Πέμπτης 28 Απρίλη στις περιοχές των Άσπρων Χωμάτων και «Ν. Μπελογιάννης» της Νίκαιας τα μέλη της Κομματικής Οργάνωσης Άσπρων Χωμάτων Νίκαιας του ΚΚΕ κατήγγειλαν στο λαό της περιοχής τα φασιστοειδή που το βράδυ της Τετάρτης 27 Απρίλη έγραφαν συνθήματα στην πρόσοψη των γραφείων του ΚΚΕ.

Μοίρασαν την ανακοίνωση - καταγγελία η οποία έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι καταδίκασαν το γεγονός. Παράλληλα με την ευκαιρία της εξόρμησης η συζήτηση επεκτάθηκε και στα νέα άγρια μέτρα που ετοιμάζονται με αιχμή το Ασφαλιστικό και Φορολογικό με τους εργαζόμενους της περιοχής να εκφράζουν την αγανάκτησή τους, αλλά και τη διάθεσή τους να απαντήσουν αγωνιστικά.

Στην ανακοίνωση - καταγγελία η ΚΟ Άσπρων Χωμάτων του ΚΚΕ σημειώνει:

«Είναι θρασύδειλοι! Την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει μέτρα "φωτιά" σε Ασφαλιστικό και Φορολογικό που θα βάλουν ταφόπλακα στα δικαιώματα του λαού βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τις εργατικές λαϊκές οικογένειες στην φτώχεια και την εξαθλίωση. Την ώρα που οι κομμουνιστές βγαίνουμε μπροστά μαζί με τις ταξικές δυνάμεις στο εργατικό κίνημα για την οργάνωση της αντίστασης του λαού για να μην περάσουν τα μέτρα, τα θρασύδειλα φασιστοειδή αναλαμβάνουν δράση. Επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά ότι στόχος τους δεν είναι το σύστημα, αλλά το ΚΚΕ, τα εργατικό κίνημα, όλοι όσοι παλεύουν και αντιστέκονται απέναντι στα αφεντικά τους, τους εφοπλιστές, τους βιομηχάνους, το κεφάλαιο, το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα. Οι κομμουνιστές και κομμουνίστριες δεν πτοούνται από τέτοιες ενέργειες. Καλούμε το λαό να τους απομονώσει και πάλι. Να τους ξαναβάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Να μην μπορούν να σταθούν σε καμία γειτονιά, σε κανένα χώρο δουλειάς. Στην Κοκκινιά της προσφυγιάς και των μεγάλων αγώνων, που σχεδόν κάθε σπίτι μετράει εκτελεσμένους από τους ναζί, δεν χωράνε οι φασίστες.

Καλούμε το λαό να απαντήσει στα μαντρόσκυλα των αφεντικών με μαζική συμμετοχή στην Απεργία της Πρωτομαγιάς στις 8 Μάη και στη 48ωρη απεργία. "Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει"».

 


Πηγή: www.902.gr