Κ.Ο. Νίκαιας-Ρέντη του ΚΚΕ – Εκδήλωση για την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας

kke-logoΤο Σάββατο 23 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με θέμα την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας στο Ρέντη, στο θέατρο «ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ» (πρώην Δημαρχείο Ρέντη, Μπιχάκη 8). Ομιλήτρια θα είναι η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

Τις προηγούμενες μέρες κλιμάκια του ΚΚΕ, βρέθηκαν στις περιοχές που χρήζουν άμεσα μέτρα αντιπλημμυρικής προστασίας:

 

exormisi-kke-renth-2

 

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Στέλιο Μπενετάτο, περιφερειακό σύμβουλο Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», βρέθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή του Ρέντη για να συζητήσει με τους εργαζόμενους και τους κατοίκους της περιοχής την ανάγκη άμεσης λήψης μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας. Κάτι το όποιο άλλωστε σημείωσαν και οι ίδιοι οι κάτοικοι καθώς η περιοχή του Ρέντη, ειδικότερα πλησίον του Κηφισού, αντιμετωπίζει προβλήματα με τις πλημμύρες διαχρονικά, με πιο πρόσφατο παράδειγμα την τελευταία κακοκαιρία «Μπάλλος».

Το κλιμάκιο του Κόμματος ανέδειξε την ανάγκη ενίσχυσης του αγώνα για σχέδιο ολοκληρωμένης πολιτικής προστασίας και απεύθυνε πλατύ κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση για την αντιπλημμυρική προστασία.

 

periodeia-manolakou-05

Περιοδεία πραγματοποίησε επίσης κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Διαμάντω Μανωλάκου, στην κεντρική αγορά του Νέου Φαλήρου, συζητώντας την ανάγκη λήψης άμεσων μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας. Καταστηματάρχες και κάτοικοι εξέφρασαν την αγωνία τους για τον κίνδυνο υπερχείλισης του Κηφισού ποταμού και τα ανεπαρκή μέτρα που έχουν παρθεί στον τομέα της πρόληψης. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε πολλά καταστήματα υπήρχαν σακιά άμμου έτοιμα να τοποθετηθούν σε περίπτωση που χρειαστεί.