Ο χαιρετισμός της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου για το 2023

LaSy-omilia-pita-Dimou-2023

 

Ο χαιρετισμός της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Πρωτοχρονιατικη πίτα του Δήμου από τον επικεφαλής Παναγιώτη Κατηφέ

 

«Εκ μέρους της Λαϊκής Συσπείρωσης ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία  δύναμη και αντοχή.

Ευχόμαστε το 2023 να φέρει καλύτερες ημέρες για όλο τον κόσμο, αλλά αυτές οι καλύτερες μέρες δε θα πέσουν σαν ώριμος καρπός  από το δέντρο αν δεν κουνίσουμε κι εμείς το δέντρο για να πέσουν και να τις φέρουμε πιο κοντά.

Όταν μάλιστα βλέπουμε ότι το δέντρο βγάζει σάπιους καρπούς όπως το σημερινό μας σύστημα που μας προσφέρει φτώχεια, ανεργία, ανασφάλεια, πολέμους, πνιγμένα παιδιά μεταναστών στο Αιγαίο και κακοποίηση παιδιών από διάφορες ΜΚΟ, τότε οφείλουμε να το ξεριζώσουμε και στη θέση του να φυτεύουμε το δικό μας δέντρο, αυτό που θα καλύπτει τις ανάγκες των πολλών.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την πόλη μας την Κοκκινιά πρέπει όλοι μας να θυμόμαστε ότι ο λαός αυτής πόλης δεν "έσκυψε" ποτέ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και όχι απλά δεν "εσκυψε" αλλά μπήκε μπροστά, οργάνωσε αγώνες, αντιστάθηκε και έφερε τη ζωή στα δικά του μέτρα δείχνοντας αυτό ακριβώς το παράδειγμα ότι μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό και δεν πρέπει να εναποθέτει τις ελπίδες του σε κανέναν σωτήρα.

Σε αυτό το δρόμο συνεχίζουμε ως Λαϊκή Συσπείρωση με τη θέση μας να είναι μέσα στο λαό και τις ανάγκες του, για να κάνουμε το 2023 έτος ανατροπής, με το λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων

 

L-S-pita-Dimou-2023

 

LS-pita-Dimou-2023

 

LaSy-pita-Dimou-2023