ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ! - ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ!

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ…

Την Δευτέρα 15 Σεπτέμβρη είχαν ειδοποιηθεί οι κάτοικοι γύρω από το δασάκι του Αγ. Φίλιππα (δεξαμενή) ότι θα γίνει αργά το βράδυ ψεκασμός από την περιφέρεια για τα «ακμαία κουνούπια».

Πριν 2 μήνες η Λ.Σ. είχε θέσει ερώτημα σχετικά με τον ιό του Νείλου και είχε ζητήσει να ληφθούν μέτρα –υπήρχε τουλάχιστον ένα κρούσμα.

Τότε ο κ. Ιωακειμίδης κορόιδεψε το ενδεχόμενο ψεκασμού, έλεγε ότι δεν έχει νόημα, έτσι κι αλλιώς το πρόβλημα είναι μέχρι τον Οκτώβρη.

Τον ρωτήσαμε λοιπόν τι συνέβη και τελικά ψεκάζουν και μας απάντησε ότι οι καιρικές συνθήκες είναι τέτοιες που τον καθιστούν επιβεβλημένο – έτσι του είπαν από την περιφέρεια.

Έχουν πρόβλεψη οι άνθρωποι!

Όσον αφορά τα μέτρα προφύλαξης για τον ιό του Νείλου ούτε τις πλαστικές δεξαμενές από τις γειτονιές των προσφυγικών, δεν έχουν αποσύρει – παρότι έλεγαν πως το έχουν κάνει.

Τους θυμίσαμε να κάνουν και τα σχετικά για την «πιτυοκάμπια» για να μην ξανασυμβούν τα περσινά και προπέρσινα με μαζική αλλεργία- κοκκινίλες, κνησμοί κά- στους επισκέπτες και κυρίως τους μαθητές που την άνοιξη κάνουν με τα σχολεία τους περιπάτους στο δασάκι.