Ο Παναγιώτης Κατηφές σε ανοικτή σύσκεψη στη Νεάπολη

Katifes-Neapoli-Kyzikou4

 

Σε ανοιχτή σύσκεψη στην οδό Κυζικου στη Νεάπολη μίλησε ο Π.Κατηφες υποψήφιος βουλευτής Β Πειραιά και υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη.

Δίνουμε το αισιόδοξο μήνυμα για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ ώστε να είναι ακόμα πιο δυνατός ο λαός την επόμενη ημέρα των εκλογών ώστε να μπορεί να μάτι παλέψει οποία αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύψει.

Δίνουμε το μήνυμα να είναι οι ανάγκες του λαού της πόλης στο προσκήνιο γι αυτό χρειάζεται ακόμα πιο ισχυρό λαϊκό κίνημα, ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ και ισχυρή Λαϊκή Συσπείρωση στη Διοίκηση του Δήμου μας.

 

Περισσότερα...

ΚΟ ΑμεΑ και γονέων ΑμεΑ του ΚΚΕ – Συσκέψεις / Συζητήσεις στη Νίκαια

ko-amea-xourdakis  ko-amea-manolakou

 

 

 

Περισσότερα...

ΚΟ Κέντρου-Χαλκηδόνας Νίκαιας του ΚΚΕ - Εκδήλωση - συζήτηση με γυναίκες

ko-xalkidonas-gynaikes

 

Με πολύ ενδιαφέρον ολοκληρώθηκε η εκδήλωση - συζήτηση που πραγματοποίησε η ΚΟ Κέντρου-Χαλκηδόνας Νίκαιας του ΚΚΕ, την Πέμπτη 4 Μάη, στο καφέ Μαραμπού στη Νίκαια, με θέμα «Χτίζουμε Ασπίδα προστασίας στα αποτρόπαια εγκλήματα σε βάρος παιδιών και γυναικών» όπου μέσα και από τη συζήτηση τέθηκε η ανάγκη εκλογικής ενίσχυσης του ΚΚΕ παντού και ιδιαίτερα στις εργατογειτονιές γειτονιές της Κοκκινιάς.

Στην εκδήλωση μίλησαν η Δήμητρα Σταματέλου, υποψήφια με το ΚΚΕ στην Α' Πειραιά, και η Σίτσα Κόνιαρη, Δημοτική Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση και Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Νίκαιας.

 

Περισσότερα...

Σύσκεψη για τις εκλογές στο Στέκι Πολιτισμού της ΚΝΕ "Τραβέρσο" στον Πειραιά με τον Παναγιώτη Κατηφέ

Katifes-Traverso-Diakritikos 2

 

Η χορευτική ομάδα κρητικών χορών "Διακρητικό", που φιλοξενείται στο στέκι πολιτισμού της ΚΝΕ-Τραβέρσο διοργάνωσε σύσκεψη με ομιλητή τον Παναγιώτη Κατηφέ, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκαια - Ρέντη και υποψήφιο βουλευτή στην Β' Πειραιά

Στη συζήτηση έγινε  αναφορά  στα τραγικά γεγονότα του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία και πώς στην πράξη φαίνεται πως ο λαός μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων, αψηφώντας τους αποκλεισμούς και το ιδιο το αστικό κράτος, τονίζοντας το σύνθημα του ΚΚΕ "μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό". 

Τόνισε πως στις εκλογές πρέπει να καταδικαστεί αυτή η Κυβέρνηση και όλα τα κόμματα που πρόθυμα συνεργάστηκαν και ψήφισαν μαζί με τη ΝΔ αντιλαϊκά νομοσχέδια και τώρα εμφανίζονται ως όψιμοι σωτήρες και πρόθυμοι να συνεργαστούν, στις ράγες της στρατηγικής του μεγάλου κεφαλαίου. Κάλεσε τους νέους να κάνουν κριτήριο ψήφου την ίδια τους τη ζωή και τις ανάγκες τους σε εργασία, μόρφωση και αναψυχή. 

Τέλος έγινε συζήτηση στις Αποφάσεις του Συνεδρίου της ΚΝΕ και στο πόσο σημαντικός είναι ο πολιτισμός για την ΚΝΕ και ο ρόλος που παίζουν τα στέκια πολιτισμού, ως πυρήνας προβληματισμού και δημιουργιας για τους νέους.

 

Περισσότερα...