Σύσκεψη για τις εκλογές στο Στέκι Πολιτισμού της ΚΝΕ "Τραβέρσο" στον Πειραιά με τον Παναγιώτη Κατηφέ

Katifes-Traverso-Diakritikos 2

 

Η χορευτική ομάδα κρητικών χορών "Διακρητικό", που φιλοξενείται στο στέκι πολιτισμού της ΚΝΕ-Τραβέρσο διοργάνωσε σύσκεψη με ομιλητή τον Παναγιώτη Κατηφέ, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκαια - Ρέντη και υποψήφιο βουλευτή στην Β' Πειραιά

Στη συζήτηση έγινε  αναφορά  στα τραγικά γεγονότα του σεισμού στην Τουρκία και τη Συρία και πώς στην πράξη φαίνεται πως ο λαός μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων, αψηφώντας τους αποκλεισμούς και το ιδιο το αστικό κράτος, τονίζοντας το σύνθημα του ΚΚΕ "μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό". 

Τόνισε πως στις εκλογές πρέπει να καταδικαστεί αυτή η Κυβέρνηση και όλα τα κόμματα που πρόθυμα συνεργάστηκαν και ψήφισαν μαζί με τη ΝΔ αντιλαϊκά νομοσχέδια και τώρα εμφανίζονται ως όψιμοι σωτήρες και πρόθυμοι να συνεργαστούν, στις ράγες της στρατηγικής του μεγάλου κεφαλαίου. Κάλεσε τους νέους να κάνουν κριτήριο ψήφου την ίδια τους τη ζωή και τις ανάγκες τους σε εργασία, μόρφωση και αναψυχή. 

Τέλος έγινε συζήτηση στις Αποφάσεις του Συνεδρίου της ΚΝΕ και στο πόσο σημαντικός είναι ο πολιτισμός για την ΚΝΕ και ο ρόλος που παίζουν τα στέκια πολιτισμού, ως πυρήνας προβληματισμού και δημιουργιας για τους νέους.

 

Katifes-Traverso-Diakritikos 1

 

Katifes-Traverso-Diakritikos 3