Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκαιας-Ρέντη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πλάτωνα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Κατηφέ

LaSy-Nikaias-Rendi-Katifes-Periodeia-Platonas8

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22.03 στις εγκαταστάσεις του Πλάτωνα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Κατηφέ και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους από το χώρο του αθλητισμού με την ανακοίνωση για τις θέσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον αθλητισμό. Στην περιοδεία συμμετείχε και ο  Λέκκος Δαμιανός προπονητής κολύμβησης στην Άρτεμις και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Στο κλειστό κολυμβητήριο του Πλάτωνα οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωση συνομίλησαν με γονείς των μικρών αθλητών και έγιναν δέκτες παραπόνων για την καθαριότητα της πισίνας και των αποδυτηρίων. Επίσης αρκετοί γονείς έθεσαν το ζήτημα της δυνατότητας πρόσβασης των κατοίκων στην πισίνα μέσα από προγράμματα του Δήμου σε ώρες που θα εξυπηρετεί τους εργαζόμενους.

Το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης συνομίλησε με γονείς και αθλητές  από τη Ρυθμική Γυμναστική αλλά και το μπάσκετ, ενώ πραγματοποίησε συναντήση με αθλητές και τους προπονητές της ομάδας μπάσκετ του Άρη Νικαίας και της εφηβικής ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας.

Ο Παναγιώτης Κατηφές κάλεσε γονείς και αθλητές να συμπορευτούν με τη Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ στον αγώνα να αναδειχθεί ο μαζικός λαϊκός αθλητισμός στην πόλη μέσα από τα δωρεάν προγράμματα που οφείλει να έχει ο Δήμος και τη στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων διεκδικώντας τα έργα και τις αθλητικές υποδομές που έχει ανάγκη η πόλη. Εξέφρασε επίσης την αντίθεση της Λαϊκής Συσπείρωσης στον εμπορευματοποιημένο αθλητισμό της βίας και του ντόπινγκ.

LaSy-Nikaias-Rendi-Katifes-Periodeia-Platonas4

LaSy-Nikaias-Rendi-Katifes-Periodeia-Platonas7

LaSy-Nikaias-Rendi-Katifes-Periodeia-Platonas