ΕΕΔΥΕ - Φορείς Λαϊκού Κινήματος: Πέμπτη 7 Ιούλη στις 20:00, συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στην Αμερικάνικη Πρεσβεία, εν όψει Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 8 μ.μ.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Γενικό κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους τους νέους και τις νέες απευθύνουν ΕΕΔΥΕ, Εργατικά Συνδικάτα, Σωματεία Αυτοαπασχολούμενων, Σύλλογοι Γυναικών, Φοιτητικοί Σύλλογοι και Φορείς του Λαϊκού Κινήματος.

Τους καλούν για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, που θα πραγματοποιηθεί στις 8-9 Ιουλίου 2016 στη Βαρσοβία, για να πάρει ακόμα πιο επικίνδυνα και επιθετικά μέτρα, σε βάρος των λαών, στο πλαίσιο των γενικότερων ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων και ιδιαίτερα των ανταγωνισμών με τη Ρωσία.

Ο κίνδυνος γενικευμένου ιμπεριαλιστικού πολέμου χτυπάει την πόρτα μας με τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή και την επικειμένη επέμβαση στη Λιβύη. Οι γυναίκες των λαϊκών οικογενειών δεν πρέπει να μείνουν απαθείς. Πρέπει να βγουν στο δρόμο με το ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα και να βροντοφωνάξουν όχι στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Όχι στην εμπλοκή της χώρας μας.

·                Να καταδικάσουμε αποφασιστικά το ΝΑΤΟ και τη Σύνοδο Κορυφής στη Βαρσοβία, που θα πάρει νέες φονικές αποφάσεις.

·                Να καταγγείλουμε την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που εμπλέκει τη χώρα μας, τον λαό μας σε μεγάλες περιπέτειες.    

·                Να βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ στους Ιμπεριαλιστικούς πολέμους – Να κλείσουν τώρα οι ΑμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις. Καμιά εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο.   

·                Να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη στους πρόσφυγες.

SynodosNato 001

 

SynodosNato 002