Γεμίσαμε ποντίκια!

Πολλές οι καταγγελίες, απίστευτη η αδιαφορία της δημοτικής αρχής.

yponomoi TarsouΣκηνές υποβάθμισης εκτυλίσσονται στην πόλη μας. Οι κάτοικοι, απελπισμένοι, μοιάζει να έχουν πάρει την κατάσταση στα χέρια τους, αντιμετωπίζοντας όπως όπως το σκηνικό τρόμου.

Τρωκτικά –και μάλιστα μεγάλου μεγέθους- έχουν γεμίσει τις γειτονιές της περιοχής, δημιουργώντας εστίες σοβαρών ασθενειών και μολύνσεων.

Πολλές οι καταγγελίες, απίστευτη η αδιαφορία της δημοτικής αρχής.

Ξεκινώντας από την τελευταία μπόρα του Ιουνίου, λόγω της κακής –έως καθόλου- συντήρησης του δικτύου, πολλοί αγωγοί πλημμύρισαν, με αποτέλεσμα τα καπάκια να βγουν από τη θέση τους και να εμφανιστεί όλη η βρώμα του υπονόμου, μαζί με τους «ψόφιους» κατοίκους του. Το θέαμα αντικρίσαμε με τα μάτια μας επί της οδού Π. Ράλλη & Μερσίνης. Άμεσα έγιναν καταγγελίες από τους κατοίκους της περιοχής προς την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, τονίζοντας ότι θα πρέπει να γίνει άμεσα βιολογικός καθαρισμός στο σημείο, αφού ήταν έκδηλο ότι τα μικρόβια μεταφέρονταν από τις πατημασιές –και όχι μόνο- μέσα στα σπίτια. Η υπηρεσία εμφανίστηκε μετά από 3 μέρες και σε άλλες περιπτώσεις καθόλου.

yponomoi tarsou kaisareias20 ημέρες μετά, το φαινόμενο πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι κάτοικοι σκεπάζουν τους υπονόμους (φωτο από Ταρσού & Καισαρείας) μην μπορώντας να σταθούν στην πόρτα του σπιτιού τους από τις δυσάρεστες οσμές και το «θέαμα» που αναβλύζει από κει μέσα…

Το ίδιο και στη Βιθυνίας & Ηλιουπόλεως, ακόμη χειρότερα στην πλατεία Ηρώων. Στην πλατεία Ηρώων αλλά και στη γύρω περιοχή μάλιστα, οι μητέρες φοβούνται για δαγκώματα στα παιδιά αλλά και την μεταφορά μικροβίων, αφού οι αρουραίοι κυκλοφορούν ανενόχλητοι μέσα και γύρω από την πλατεία.

Δείτε σκηνές εγκατάλειψης από την πλ. Ηρώων:

Plateia Iroon

 

Pl.Iroon4

 

Pl.Iroon3

 

Pl.Iroon2

 

 

Pl.Iroon