ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ. Χωρίς συνεδρίαση του Δ.Σ., το συνηθίζουν άλλωστε, η παράταξη της πλειοψηφίας ανάρτησε στο διαδίκτυο με υπογραφή Δ.Σ. ένα χυδαιολόγημα για να αντιμετωπίσει την κριτική της Δ.Α.Σ. ΟΤΑ.

Θα άγγιζε τα όρια του κωμικού η ανακοίνωση  της πλειοψηφίας του Δ.Σ. του σωματείου των Εργαζομένων του Δήμου Νίκαιας, αν δεν προσπερνούσε τα όρια του χυδαίου κι αν αποδέκτης της χυδαίας μυθοπλασίας δεν ήταν ο λαός της πόλης μας.

Την ίδια ώρα που τα δικαιώματα του λαού μας τσακίζονται, την ίδια ώρα που Κυβέρνηση – κουαρτέτο στήνουν παγίδα στον λαό με τα «αντισταθμιστικά», για να αποδεχθεί παλιά και νέα μέτρα, την ίδια στιγμή που εγκαινιάστηκε στο τελευταίο Γιουρογκρουπ ένας ακόμη γύρος με αντιλαϊκά μέτρα με αιχμή το Φορολογικό, το Ασφαλιστικό και τα Εργασιακά, οι γιαλαντζί αγωνιστές του ΣυριζοΠασόκ (ανάλογα πως τους βολεύει κάθε φορά) επέλεξαν να λουφάξουν και να γράψουν τα δικά τους παραμύθια.

Μην τολμώντας να ταράξει την «εργασιακή ειρήνη» που έχει «υπογράψει» με την Δημοτική Αρχή, ζητάει 25 ευρώ από τους εργαζομένους, για να πάει στα δικαστήρια και να διεκδικήσει ένα ήδη κατοχυρωμένο δικαίωμα!!!

Και φυσικά ο Γκεμπελισμός καλά κρατεί!!!

Με τεχνικές και φρασεολογίες δανεισμένες από τα site της Χρυσής Αυγής, επέλεξε να αποπροσανατολίσει και πάλι τους εργαζόμενους, με προβοκατόρικα παραμύθια. ΠΕΣ, ΠΕΣ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!! Κι έριξε πάλι στο τραπέζι την Triumph . Και θα ήταν για γέλια το ζήτημα, αν στόχο δεν είχε να εξαπατήσει για ακόμα μια φορά με χυδαία ψέματα τον Κοκκινιώτικο λαό. Ο οποίος έχει μνήμη. Και θυμάται πάντα, από την ιστορία του, πώς συμπεριφέρονταν όχι μόνο οι προδότες αλλά και κατοπινά τα τσιράκια και οι πολιτικοί αγύρτες.

Είναι γνωστό στο Πανελλήνιο πως η Λαϊκή Συσπείρωση, ουδέποτε σύναψε συμβάσεις τριτοκοσμικών προγραμμάτων εργασίας.

Λέει, επίσης, και για απολύσεις! Αλήθεια, ποιοι είναι οι σημερινοί εργαζόμενοι του Δήμου Νίκαιας- Ρέντη; Δεν είναι οι συμβασιούχοι, πάνω από 300, που δεν πήγε κανείς στο σπίτι του, αλλά μονιμοποιήθηκαν ΟΛΟΙ;

Η πλειοψηφία της διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων του Δήμου Νίκαιας, δεν είναι «κόκκινο» πανί για κανέναν όπως ισχυρίζεται!! Αντίθετα, είναι βούτυρο στο ψωμί όσων επιθυμούν την αποχαύνωση του λαού και τον αποπροσανατολισμό από τα πραγματικά προβλήματα. Είναι βούτυρο στο ψωμί της Κυβέρνησης που θα μοιράσει στους εργαζόμενους του Δήμου, την ίδια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΥΣΗ που μοίρασε και στον υπόλοιπο Ελληνικό λαό. Άλλωστε τα σκληρά μέτρα των Κυβερνήσεων πάντα στηρίζονταν σε  συμβιβασμένες, ξεπουλημένες ηγεσίες εργατοπατέρων!!!

Οι εργαζόμενοι, παρά τις προσπάθειες της λάσπης και της πολιτικής βρομιάς, έχουν μνήμη!!! Και γνωρίζουν πως τα εργατικά-λαϊκά συμφέροντα δεν μπορούν να διεκδικηθούν με «εργασιακή ειρήνη», με υποταγή και εφησυχασμό.

Υ.Γ. Αλήθεια αφού πλασάρονται ως αγωνιστές, έχουν την ευκαιρία να ''σηκώσουν'' τον αγώνα για μόνιμη δουλειά  στους εκατοντάδες συμβασιούχους που ήδη έχουν  ξεκινήσει την δουλειά τους στον Δήμο μας. Κάτι που ξέχασαν να κάνουν τα προηγούμενα 6-7 χρόνια για ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ άλλους συμβασιούχους με συμβάσεις 5 ή 8 μηνών κ.α. Ξέχασαν τις ''κινητοποιήσεις'' ακόμα και για συμβασιούχους που είχαν δικαστικές αποφάσεις.

Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, Μάρτης 2017