ΔΑΣ ΟΤΑ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΑ

ΔΑΣ-ΟΤΑ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Συνάδελφοι,

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει καταθέσει το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της αξιολόγησης. Μέσα σε αυτά είναι το ηλεκτρονικό φακέλωμα των εργαζομένων, ο από μηδενική βάση, «επασχεδιασμός» του επιδόματος ανθυγιεινής και επικίνδυνης εργασίας με τις όποιες ασφαλιστικές και μισθολογικές συνέπειες συνακολουθούν και η απαγόρευση μετατροπή συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου χρόνου. Επιπλέον προβλέπεται και η μετατροπή των δήμων σε δήμιων όσων χρωστούν πάνω από 500€ και δεκάδες άλλα μέτρα.

Κυρίως όμως τσακίζεται το δικαίωμα στην απεργία. Θέλουν να φιμώσουν την φωνή της εργατιάς.

Η πλειοψηφία του Συλλόγου του Δήμου Νικαίας (Συνδικαλιστική Ανατροπή), πως αντιδρά; Πώς οργανώνει την αντίδραση των εργατών στο πολυνομοσχέδιο αυτό;

Την Παρασκευή που δεκάδες Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και Σωματεία καλούν σε 24ωρη Πανελλαδική απεργία, εκείνοι οργανώνουν την κοπή της πίτας του Συλλόγου.

Η στάση τους αυτή δεν είναι τυχαία. Σαν μέλη της Δημοσιουπαλληλικής Ανατροπής καταψήφισαν την απεργία στην ΑΔΕΔΥ, σαν Συνδικαλιστική Ανατροπή την καταψήφισαν και στην ΠΟΕ-ΟΤΑ. Την πιο κρίσιμη ώρα πουλάνε το κίνημα.

Αυτοί είναι. Τους ξέρεις. Πάρε θέση.

Γύρνα τους την πλάτη. Οργάνωσε την απάντησή σου.